Zakaj ravno Woolie Hook?

Moja zgodba se prične v najstniških letih, ko sem se naučila kvačkati in to ljubezen nadaljujem še sedaj. Od raznih košaric, torbic, nakita, igračk in zdaj predvsem oblačil.

Moji bistveni sestavini za srečo in veliko lepo preživetih uric sta volna in kvačka, tako je že od nekdaj.

Prišlo je obdobje kvačkanja simpatičnih živalic. Še posebej mi je prirasla k srcu ovca. Iz želje po imenu za moje kvačkane živalice, je nastalo ime za mojo blagovno znamko – Woolie (volna) Hook (kvačka).

Za blagovno znamko se skrivam jaz, Nadja, mlada mamica 3 letni hčerki, ki je bila povod za moje šiviljske podvige. Moja strast po ustvarjanju, šivanju otroških oblačil, kvačkanju dodatkov in kombiniranju obeh je v letu 2022 prerastla v poslovno pot. Enostavno je hčerkina omara z oblačili premajhna, zato želim svoja unikatna otroška oblačila in dodatke deliti z vami.

Zame je ustvarjanje kot dihanje, in brez tega ne morem.

Od vsega najrajši ustvarjam za najmlajše, ko vidiš iskrice v očeh, ko jim je kaj všeč, ti da zagon za naprej. Ko dobi tisti novi pulover z dinozavrom ali oblekico, ki se vrti in izberejo točno to oblačilo vsako jutro preden se odpravi v vrtec ali na izlet.

Seveda brez vas drage stranke ne gre in iz srca sem vam hvaležna za vsakršno podporo, pohvalo in nakup.

Moja največja želja je da moje kreacije soustvarjajo vašo zgodbo.

Poglejte si oblačila ali dodatke.